/

work.

 
lever galna sommarjobbslivet och är nu inne på sommarjobb nummer tre som servitris!! känner mig pluffsig pga för mycket asnice resturang mat och alldeles klippig pga att bodylotion, tighta jeans, 26 graders sol och svett inte blir någon magi precis.
Severar riktiga A-kändisar som ica-ulf och njuter av dricks i form av småslantar! Älskar att vara servitris, så läskigt kul.
 
Hatar tove för att hon glider runt i sverige, ska på festival (way out west den jäveln, puss tove) och möter en av mina favorit bloggerskor. Har även givit upp hoppet om att glida in på spyken med en fin solbränna då man inte får färg i ett kök. tusan

längtar efter min säng
 
massa pussar!! / josefin

Hemsida!!

ÄNTLIGEN så har jag skaffat mig en hemsida för mina bilder WOHO! 
check it ouuuut

Kissing in the blue dark playing pool and wild darts video games

.
.
 
Kände mig sjukt fancy igårkväll när jag tog lite knepigt poziga bilder med webbcamen, ah. jag känner dock inte alls igen mig själv på bilderna.., jag ser ju helt flawless ut!! crazy
så hur är läget med josé som ni inte har hört av på hur länge som helst? jorå, extremt utsliten efter att ha lagat mat, diskat, lekt och en massa annat med ca 50 pers under 10 dagar. Dock har vi haft det extremt bra! Nu är konfirmationssaken snart till ända (jag har varit konfaledare om ingen fattade, och imorgon är det sista konfirmationen!!) så då ska jag och min lediga mor kila ner mot sommarstugan och pusta ut.
Vädret är inte så roligt, mitt humör är lågt och jag är konstant trött samt sällskapssjuk, ganska dålig kombination.
Lite plus nudå!
Jag ska åka iväg till något varmt place veckan innan skolan (spyken samhäll-beteende here i come) börjar, hur najs?
 
/j
 
 
 

Hafencity Hamburg.

 
Ligger ensam i min pappas lägenhet i Hamburg och lyssnar på Deportees. Om en timme ska jag gå in mot centrum för att träffa min snygga buddy Jaqueline. Vi ska shoppa järnet på American Apparel, Weekday, Monki, Urban Outfitter och diverse vintege butiker! Såå najs! Näe nu måste jag göra mig i ordning, tänkte nämligen ta hissen ner och köpa något på starbucks heeh! Avundsjuk?!
 
Puss puss kompisar! Och btw Josefin är konfa ledare på nått tråkigt läger så vi får se när hon kan blogga!
 
bajbaj
 
/t